HooligansGame Forum
http://forum.hooligansgame.com/

Ötletek
http://forum.hooligansgame.com/viewtopic.php?f=31&t=214705
Page 1 of 1

Author:  NededUltra [ 15 Dec 2016, 19:17 ]
Post subject:  Ötletek

Ide irhatjátok az ötleteiteket a játékkal kapcsolatban. A legjobbak meg lesznek fogalmazva angolul és továbbitva lesznek az adminnak.

Author:  Sas [ 25 Dec 2016, 18:02 ]
Post subject:  Re: Ötletek

Üdv.!

Leírom pár ötletem, amivel kicsit szerintem élvezhetőbb lenne maga a játék.

Először is, legyen a globál chat hivatalos nyelve az angol, ha valakivel a saját nyelveden akarsz beszélni azt megteheted privátban vagy az egyéb chaten.

2. Örülnék, ha lenne egy beépített moderáló, ami figyeli a "csúnya" szavak használatát és egyből nem engedi elküldeni az üzenetet, és figyel a spamokra is.

3. Token vs no token probléma:

első ötletem: Harc közben, ha mennek az erősítői és közben tokennel éled elveszíti a boostjait és 5 percig nem is használhatja utána.

második ötletem: Használhatja a tokent éledésre, de egy idő után erőcsökkentő büntetéssel járna. Gondolok arra, hogy 10 éledés után csökken az ereje és állóképessége 1%-al, következő mondjuk 15 éledés után megint 1%-al és így tovább addig, amíg le nem megy egy skin nélküli játékos szintjére.

harmadik ötlet: Amiről már beszéltünk játékban is, ha használja a tokent éledésre, növekedjen az ára 10éledés után 15token aztán 15 éledés után 20token stb. mondjuk 50token maximumig. Így nagyobb az ára nekik valamivel.

Belépés másik felhasználóval:

Kössék területhez a belépés lehetőségét, egy német Németországból, ne tudjon belépni egy portugál karakterrel mondjuk. Ezt gondolom úgy, hogy a saját felhasználóddal beállítod melyik országból játszol azt ellenőrzi a belépéskor, persze ha mondjuk lengyelből akarsz játszani a sajátoddal akkor át tudod állítani magadnak, de ahhoz kell 1 megerősítő email mondjuk, mint jelszóváltásnál.

Egyelőre ennyi, majd folytatom.

Jó játékot!

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/